Cautare

476 de rezultate pentru "ciprian sora" (3.02 secunde)
Tot la standul ei mai gasiti si pulovere din bumbac mercerizat lucrate de sora ei, la pretul de 150 RON.
Nu si-a dorit sa petreaca in club, nu a vrut sa epateze, ci a simtit nevoia sa faca o excursie spirituala, alaturi de baietelul ei, Noah, mama si sora ei, dar si de doua prietene.
Gheorghe Leonida s-a nascut la Galati, in 1893, intr-o familie cu 10 copii (unul dintre fratii sai a fost ilustrul om de stiinta Dimitrie Leonida, iar sora sa, Elisa Leonida Zamfirescu a fost prima femeie inginer din lume).
Daniela Crudu, sora ei, Ana Maria, Simona Trasca, Denisa Bita, Rellys Tonu, Raluca Podea, Madalina Pamfile sau Diana Guresoaie. Toate aceste doamne au fost audiate intr-un dosar beton numit rapid Dosarul Prostitutiei de lux.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012.
Ea petrece foarte mult timp in Elvetia, tara in care locuieste sora sa si studiaza baiatul ei, pe care-l are cu Florin Ochescu jr., actualmente sotul Silviei Dumitrescu.
Tatal si sora lui Andrei, cu patru ani si jumatate mai mica, au venit de doua ori din Satu Mare la spital.
Prin denumirea de cazac, tatarii intelegeau vagabond. Hatmanul lor Dumitru Visnovietchi se cobora dintr-o sora a lui Petru Rares. A pretins si scaunul Moldovei (9).
Impreuna cu baietelul meu, Noah, mama si sora mea, Paula a fost prima data cand am petrecut de ziua Romaniei intr-un mod regal, la doar 100 de km de Bucuresti, a declarat Claudia Pavel.
Mama ei, scriitoarea si jurnalista Dara Codescu, isi asteapta fiul cel mic sa se intoarca din Canada si vor stabili impreuna cand o vor conduce impreuna pe ultimul drum pe fiica Darei, pe sora lui Bogdan, pe prietena noastra adorata.
Simona SORA, Adina DINITOIU, Alexandru MATEI, Nadine VLADESCU. Evenimentul este moderat de Magdalena MARCULESCU, director editorial al editurii Pandora M si se incheie cu o sesiune de autografe.
Dupa ce a debutat cu single-ul Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelatiile din muzica romaneasca si a lansat single dupa single, cum ar fi Interzis, Dragostea doare, iar anul asta a lansat single-ul Cardio cu care a cucerit publicul la toate concertele pe care le-a sustinut.
Explicatii exista, dintre cele mai halucinante - inclusiv aceea ca Lily e, de fapt, o tanara schizofrenica, Julie, avand o sora geamana, June, si pe care el a pus-o sa joace rolul fostei lui iubite -, dar cititorul nu trebuie sa cada in capcana lor, pentru ca nu exita nici o certitudine a adevarului.
Dar, cand o amenintare si mai agresiva se dezlantuie pentru a ne distrgue orasele, si a ingenunchea lumea noastra, Jake primeste o ultima sansa pentru a calca pe urmele tatalui sau, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o noua generație de piloti ce au crescut in umbra razboiului.
Tu si cu sora ta ati fi in stare sa-mi luati si ultimul dolar. Mai traiesc inca, n-am murit. Mai sint inca aici.
Sunt fericita cand citesc e-mailurile de la prietenele mele, cand scriu cu stiloul pretentios daruit de sora mea, cand ajut si cand ma intalnesc cu fostele colege de facultate, asa ca fetele.
Una dintre legendele fascinante ale poporului roman ii are ca protagonisti pe imparatul Traian si fiica (sora - potrivit unor autori) regelui Decebal.
Bebelusa familiei, Ania, fetita Anei, sora mea, a fost si ea prezenta la eveniment, chiar daca are doar o luna.
Ai debutat alaturi de mine in Moartea unui Artist, ai fost sora mea, Oana, in Apus de soare, unde am avut amandoi privilegiul de a fi alaturi pe scena cu marele George Calboreanu, dar mai ales, ai fost minunata mea Katie, in Heidelberg-ul de altadata.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
google-analytics.com